Лидерин ще те отведе до върха на удоволствието!

Тайните на страхотния сексуален живот

Когато говорим за качествен сексуален живот, някои неща са абсолютно необходими...  И не става дума за страхотно тяло или някакви материални фактори.

Напротив - най-важни са комуникацията, възбудата и ... ерекцията разбира се!

И най-важното: от резултата с Лидерин ще си доволен не само ти, но и ТЯ!

Как да й доставиш удоволствие в леглото

1. Подгрей я предварително, като още през деня ѝ подскажеш какво ще правиш с нея довечера. Нетърпеливото ѝ любопитство със сигурност ще отключи фантазията ѝ.
2. Ароматните свещи в комбинация с подходяща музика ще ѝ помогнат да се отпусне, особено ако ѝ прошепнеш защо си луд по нея.
3. Постепенно увеличи възбудата ѝ - докато я галиш по гърба бавно прокарай ръце към дупето ѝ или нежно масажирай стъпалото на всеки крак от палеца до глезена. Целувките от ключицата към ухото имат същия ефект, така че експериментирай и следи кое я побърква.
4. Удължи максимално любовната игра докато я накараш горещо да те желае.... и след това не я карай да чака.
5. Каквото и да правиш, бъди напълно уверен в себе си - самоувереността може да остави без дъх всяка жена.

Използвай Лидерин, за да я държиш будна цяла нощ...

Събуди палавницата в нея

Голяма част от жените имат скрити сексуални фантазии, които рядко споделят с партньора си. Използвай следните жокери пред своята половинка, за да я предразположиш да разкрие и най-смелите си желания в леглото.
- Разкажи ѝ в подходящ момент (може и на ушенце) част от собствените си фантазии. Това ще й даде карт бланш да направи същото!
- Задавай ѝ въпроси, но не превръщай разговора в разпит. Така ще може да установиш доколко тя е готова да пробвате нещо по-нестандартно от обичайните ви пози.
- Сервирай ѝ в края на вечерта не десерт, а секси бельо. Или пък проучи по-детайлно и приложи техниките за еротичен масаж
- Направи нещо ново в леглото... или извън него... Това определено ще й направи впечатление и ще я провокира да даде още повече от себе си. А така и ти ще получиш максималното!

Лидерин ви гарантира отлично представяне всеки път!

Мъжете харесват най-много 29-годишни жени

До този резултат стигна проучване, направено сред 10 000 мъже. Голяма част от тях са на мнение, че най-привлекателни са жените на възраст между 29 и 30 години, тъй като вече са по-опитни, но притежават и младежки темперамент. Цифрите показват също, че мъжете са най-уверени в леглото между 40 и 55 години, докато дамите чувстват най-силна сексуална активност между 20 и 40 години. Като допълнение, над 80% от всички анкетирани посочват, че с годините сексът става все по-хубав и любовните партньори са по-склонни да експериментират.

С Лидерин половият акт и удоволствието могат да траят много по-дълго!

Сексът е по-полезен от спорта.

Научно доказаното твърдение, до което достигнали австралийски учени, показва, че двойките, които правят секс редовно, са по-големи оптимисти и са по-здрави.
Причината е, че по време на сексуален акт изгаряме мазнини и стягаме мускулите си. А секс в продължение на 15 минути изгаря 200 калории!

При възбуда човешкият пулс се увеличава от 70 до 150 удара в минута, което се равнява на тежка спортна тренировка. Произвеждат се и много антитела, които укрепват имунната система.

Всички забивки ще бъдат на топ ниво с Лидерин!

Как да я побъркаш?!

Без значение от сезона мъжете винаги сме готови за нови запознанства, флирт и горещ секс.
Не така обаче стоят нещата за нежната половина, при която желанието за секс зависи от много фактори, голяма част от които са извън нашия контрол.
Все пак има някои изпитани техники, които могат да накaрат всяка жена да полети от щастие. Вижте по-нагоре кои са тайните на страхотния сексуален живот.